blogi

Varsinais-Suomen matkailun tiedolla johtamisen toimintamallin kehittäminen

Varsinais-Suomen matkailun tiedolla johtamisen toimintamallia kehitettiin osana TEM:n rahoittamaa Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon kehittämishankkeen kokonaisuutta, joka päättyi vuodenvaihteessa.

Työskentelyyn osallistuivat niin alueen matkailumarkkinointi ja -kehitys organisaatiot kuin alueen matkailutoimijoita eri toimialoilta. Varsinais-Suomen matkailun tiekartassa vuosille 2021-2027 on määritelty alueen matkailun kasvutavoitteet. Matkailun tiedolla johtamista kehitetään parhaillaan matkailualueilla eri puolilla Suomea. Visit Finland kehitti viime vuoden aikana kansallista toimintamallia, joka on huomioitu Varsinais-Suomen toimintamallin kehittämisessä.

Neljäs Nordic Revenue Forum Clarion Hotel aviapolis Helsinki Airport 2.2.2022

Suomen neljäs live Nordic Revenue Forum oli tarkoitus järjestää helmikuussa 2022, tapahtuma- ja ravintola-alan rajoitusten kiristyessä pandemian vuoksi tapahtuma siirtyy syksyyn 2022.

Mukana on tutusti alan asiantuntijoita erityisesti tiedolla johtamisen, tuottojohtamisen ja digitalisaation parista. Puheenvuorojen välissä aikaa verkostoitua ja keskustella kollegoiden kanssa. Päivän ohjelmaan, puhujiin ja kumppaneihin voi tutustua osoitteessa www.revenueforum.fi 

Paikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa! 

Kartoita yrityksesi tilanne – missä ovat tarinasi ja tietosi?

"Kartoita yrityksesi tilanne – missä ovat tarinasi ja tietosi?” 

Tarinallistamisen pioneeri Suomessa Anne Kalliomäki ja matkailun tiedolla johtamisen asiantuntija Hanna Lak ohjaavat yrityksiä kartoittamaan ja löytämään palveluyrityksen kehittämiskohteita tiedolla johtamisen polulla ja löytämällä yrityksen tarinallistamisen viestinnän ja toiminnan tueksi. 

Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit