Yhteystieto

Sijainti:
Toimitusjohtaja
Osoite:
c/o HUB Turku
Nunnankatu 4
Turku
20700
Sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin:
+358 2 3619 0025
Matkapuhelin:
+358 40 1868 409

Linkit

Lisätiedot

Lisätiedot:

Hanna on Suomen johtavia tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen asiantuntijoita matkailualalla. Kokemusta on kertynyt kotimaan lisäksi globaalimarkkinoilta peruspalveluista luksusbrändeihin. Tuottojohtamiseen Hanna on erikoistunut vuodesta 2001. Vuonna 2018 hän perusti Nordic Revenue Forum tapahtuma, joka keskittyy tuottojohtamisen sekä alan digitalisoinnin ja tiedolla johtamisen kehittämiseen.

Hanna on pidetty kouluttaja mm. asiakaspalvelusta, strategisesta myynnistä ja markkinoinnista revenue management näkökulmasta.

Projektijohtaminen niin projektinjohtajana kuin muutosprojekteissa, erityisesti järjestelmien kehittämisessä ja käyttöönotossa ovat Hannan vahvuuksia, sillä hän ymmärtää hyvin niin asiakkaiden, käyttäjien kuin IT-ohjelmistojen näkökulman ja navigoi sujuvasti eri kohderyhmien kanssa. Kokemusta kertyi suurien projektien kanssa mm. kansainvälisen Starwood Hotels & Resorts ketjun Euroopan-Afrikan- ja Lähi-idän pääkonttorilla työskennellessä. Eräs laajimmista projekteista on ollut sisäinen BI (business intelligence) -työkalun kehittämisprojektin johtajana toimiminen ja ohjelmiston käyttöönotto alueen yli 250 yksikön käyttäjille.

Hannan luoma tuottojohtamisen arvopyörä-konsepti sopii yritykselle kuin yritykselle. Lopputulos on aina asiakasyrityksen lähtökohdista rakennettu ja resurssit huomioiden, tavoitteena on lisäarvon luominen asiakkaille, yrityksen henkilökunnalle ja omistajille.

Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit